Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
Kalasatama
Pizzala
Pizzala Reviews

Pizzala

Pizza, Italian

Dishes priced around17€

Photo of restaurant Pizzala in Kalasatama, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Pizzala (7)

Read what people think about Pizzala. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Pizzala before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Pizzala and book a table with confidence!

4.9/6

7 reviews

4.9/6

7 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Extremely loud
62
52
43
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Vesamäki J.14 days ago · 1 review

Kävimme 7 hengen porukalla, pitsat olivat maistuvia ja paövelu erinomaista.

"Excellent"
6/6
Samu H.3 months ago · 2 reviews

Erittäin hyvä palvelu, verraten ripeästi valmistetut pizzat, joissa tuoreet ja omaleimaiset raaka-aikeet.

"Very good"
5/6
Malla R.3 months ago · 2 reviews

Loistavat pizzat! Uusi suosikki pk-seudun napolilaisista pizzerioista! Tunnelmakin hyvä ja autenttinen.

"Excellent"
6/6
Ville R.4 months ago · 14 reviews

Viihtyisä paikka ja loistavaa pizzaa! Laatu ollut hyvää ja hinnatkin kohtuullisia.

"Good"
4/6
Jussi E.4 months ago · 1 review

Service was really friendly. The music outside was way too loud.

"Good"
4/6
Anu J.7 months ago · 1 review

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, vaikkakin englanninkielistä. Meitä se ei haitannut.

"Good"
4/6
Eevastiina A.9 months ago · 2 reviews

Kiva miljöö, kompakti pieni ravintolatila. Ulkona napakka pakkanen ja sisällä myös viileää. Funghi-pizza olisi voinut olla uunissa aavistuksen pidempään, toteutus hieman "lötkö". Palvelu ystävällistä.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.