Menu from Brasserie Grand
Check out the menu at Brasserie Grand and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Brasserie Grand: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Brasserie Grand. Mmm we’re getting hungry already…
Check out the menu(s)
Menu highlights
Includes dishes that are:
Gluten-free
Vegan
Vegetarian
Starters
Savuporkkanacarpaccio, caviartia ja Maalahden limppumurua (M, V)
Smoked carrot carpaccio, seaweed caviar and Malax loaf crumbs (M, V)
Punajuuriterriini, piparjuuri crème fraîchea ja paahdettua hasselpähkinää (L, G)
Beetroot terrine, horseradish crème fraiche and roasted hazelnuts (L, G)
Potage parmentier: kermainen purjo-perunakeitto, San Daniele kinkkua (L, G)
Potage parmentier: Creamy potato-leek soup, San Daniele ham (L, G)
Mains
Kukkakaalia kolmella tapaa: paahdettua kukkakaalia, sahramipikkelöityä kukkakaalia, kukkakaali-valkopapupyreetä ja rusina-kapriskastiketta (M, G, V)
Cauliflower 3-ways: roasted cauliflower, saffron pickled cauliflower, cauliflower-white bean purée and raisin-caper sauce (M, G, V)
Brasserie Grandin tartarpihvi, suomalaista rotukarjan sisäfileetä, keltuaiskreemiä, pikkelöityjä sinapinsiemeniä ja sipulia, salaattia, parmesan-rosmariiniranskalaisia sekä aiolia (M, G)
Steak tartare a´la Brasserie Grand, Finnish beef tenderloin, egg yolk, pickled mustard seeds and onion, salad, parmesan-rosemary fries and aioli. (M, G)
Paistettua siikaa, maa-artisokkapyreetä ja Sauternes beurre blanc (L, G)
Pan fried whitefish, Jerusalem artichoke puree and Sauternes beurre blanc (L, G)
Desserts
Crème de marron: kastanjamoussea, paahdettua valkosuklaata ja puolukkaa (G)
Crème de marron: Chestnut mousse, roasted white chocolate and lingonberries (G)
Vadelmapannacotta, suklaa-lakritsimurua ja vadelmageeliä (L, G)
Raspberry pannacotta, chocolate-liquorice crumb and raspberry gel (L, G)
Juustokakku au pain d’épices: karpalo-rommikompottia ja appelsiinikaramellia (M, G, V)
Cheesecake au pain d’épices: cranberry rum compote and burnt orange caramel (M, G, V)
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone