Menu from Vallila Food Club - Naughty BRGR-Momotoko
Check out the menu at Vallila Food Club - Naughty BRGR-Momotoko and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Vallila Food Club - Naughty BRGR-Momotoko: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Vallila Food Club - Naughty BRGR-Momotoko. Mmm we’re getting hungry already…
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegan
Vegetarian
Brunch
Jazzbrunssi
Vallila Food Club tarjoilee lauantaisin klo 11-16 brunssia lautasannoksina, jotka voit valita itse listalta. Maistuisiko esimerkiksi rapea hot honey kanavohveli burratalla ja gremolatalla tai Tonkatsu pikkelsivihanneksella? Brunssi sisältää alkupalan, kolme vapaavalintaista annosta sekä jälkiruoan ja kahvin. Brunssi saatavilla myös vegaanisena!
Ramen
Miller's BBQ Beef Ramen
Härkä-porsaanlihaliemi, Ramen- nuudeleita, savustettua härän poskea, maissia, sokeriherneitä, merilevää, marinoitu kananmuna & kevätsipulia.
Tonkotsu Vegetarian Ramen
Ramen-nuudeleita Tonkotsu-vegeliemen ja uppopaistetun tofun kera. Lisukkeena marinoitua kananmunaa, merilevää, sokeriherneitä, bambunversoja, kevätsipulia & paahdettua valkosipulia.
LAKSA RAMEN
Ramen-nuudeleita Laksa- kookosliemen ja jättikatkarapujen kera. Lisukkeena marinoitua kananmunaa, merilevää, sokeriherneitä, bambunversoja, kevätsipulia & paahdettuja seesaminsiemeniä.
Burgers
Naughty
Naudan pihvi (140g) , cheddarjuustoa, St. Agur -sinihomejuustoa, pekonihilloa, rucolaa, aiolia
Chicken BRGR
Rapeaksi friteerattu broilerin reisipala, cheddarjuustoa, aiolia, tomaattia, salaattia
Beyond Vegan
Pariloitu Beyond Meat®-pihvi, chipotle-aiolia, jäävuorisalaattia, maustekurkkua, papitas-perunoita, tomaattia, bulgogi-kastiketta
Pizza
Lunch Pizza
Arkisin 10.30 - 15.00. Vaihtuva medium kokoinen pizza.
Pepperoni
Tomato sauce, mozzarella, pepperoni, basil, parmesan
Regular
Tomato sauce, mozzarella, basil, parmesan
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone