1.
Helsingin Kaisaniemen ravintolat tarjoilevat klassisia eurooppalaisia herkkuja ja etnisiä erikoisuuksia
Kaisaniemeä voi hyvällä syyllä kutsua suomalaisen ravintolakulttuurin kehdoksi, sillä Kaisaniemenpuistossa sijaitsee jo vuonna 1827 ovensa avannut, Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut ravintola. Alueelta löytyy muitakin perinteikkäitä suomalaisravintoloita, joissa voi herkutella kotimaisten metsien, peltojen ja vesien antimilla, kuten herkkutateilla, puikulaperunoilla, poronkäristyksellä ja savusiialla. Kansallisteatterissa vietettyä kulttuuri-iltaa on helppo jatkaa naapurikulmilla esimerkiksi keskieurooppalaisen pubiruoan tai välimerellisten herkkujen parissa. Helsingin Kaisaniemen ravintolat tuovat luoksesi myös kaukaisempien mantereiden makuja aina Kiinasta Thaimaan ja Nepalin kautta Meksikoon. Valitse itse, minkä maan makuja tahtoisit kokeilla seuraavaksi ja varaa Quandoon avulla pöytäsi Helsingin Kaisaniemen kiinnostavimmista ravintoloista!