Lappi Ravintola – Tietoja
Tärkeimmät ominaisuudet
Keittiö
Tunnelma
Ateria
Ravintolan palvelut
Syö ulkona. Kerää pisteet.
Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.
Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.
Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.
Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta
Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Lappi Ravintola
Lappi Ravintola tarjoaa mahdollisuuden kokea annoksen Lappia keskellä Helsinkiä. Lappi Ravintola on ensimmäinen Lappi-henkinen ravintola Helsingin keskustassa. Ravintola avasi ovensa vuonna 1995 ja on ilahduttanut asiakkaita hyvällä ruoallaan ja erityisellä tunnelmallaan siitä lähtien. Kampissa Annankadulla sijaitsevan ravintolan ruoka tehdään kotimaisista, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Perinteisistä resepteistä ammentava, mutta modernilla otteella taidokkaasti valmistettu ruoka sekä ainutlaatuinen Lapin taikaa huokuva kodikas sisustus ovat ne tekijät jotka nostavat ravintolan käymisen arvoiseksi paikaksi.
Usein kysytyt kysymykset
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Lappi Ravintola?
Onko ravintolassa Lappi Ravintola pöytiä ulkona?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Lappi Ravintola?
Helsingin Kampissa Annankadulla sijaitseva Lappi Ravintola tarjoilee aitoja pohjoisen makunautintoja, joista vastaa keittiöpäällikkö Harri Savolainen. Ravintolan ruokalista koostuu suomalaisen, ja erityisesti lappilaisen keittiön antimista ja vaihtoehtoja löytyy sopivasti niin lihan kuin kalan ystäville kasvisruokailijoita unohtamatta. Lappilaisen keittiön tarjonta on sekoitus vaikutteita idästä ja lännestä. Pohjoiset luonnonantimet ovat aina vaikuttaneet vahvasti lappilaiseen keittiöön ja sen tyypillisiä raaka-aineita ovat poro, puhtaat järvikalat ja maukkaat marjat.
Nämä perinteet ovat yhä vahvasti läsnä tämän päivän keittiössä ja näkyvät myös Lappi Ravintolan keittiön tarjonnassa. Liharuokalista keskittyy poroon eri tavoilla valmistettuna, ja kalavaihtoehtoja on muutama erilainen. Jälkiruokalistalta ruokailija voi valita esimerkiksi kanelikermassa haudutetun leipäjuuston, joka tarjoillaan perinteisesti lakkahillon kanssa. Vähintään kuuden hengen ryhmät voivat varata etukäteen yhtenäisen menun neljän herkullisen vaihtoehdon joukosta.
Lappi Ravintolan viinilistan anti on huolellisesti valittu ruoka-annosten makuja täydentämään, eikä viinejä ole hinnalla pilattu. Listan erikoisuutena ravintola tarjoaa suomalaista tilaviiniä. Jälkiruokadrinkit ovat myös ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Lappi Ravintolan yhteydessä toimiva viihtyisä baari Kelonkolo on mukava paikka nauttia lasillinen viiniä ystävien kanssa tunnelmoiden samalla Lapin taikaa Kampissa keskellä Helsinkiä.