Viikinkiravintola Harald - Helsinki – Tietoja
Tärkeimmät ominaisuudet
Keittiö
Tunnelma
Ateria
Ravintolan palvelut
Syö ulkona. Kerää pisteet.
Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.
Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.
Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.
Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta
Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Viikinkiravintola Harald - Helsinki
Viikinkiravintola Harald Helsinki tarjoaa lounasta ja illallista sekä pienille että suurille seurueille sekä ainutlaatuiset puitteet yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen viikinkiaikojen kulinaarisella otteella ja estetiikalla ydinkeskustassa, Aleksanterinkadulla Citykäytävän alkupäässä. Haraldin keittiössä valmistetaan skandinaavisen keittiön erikoisuuksia viikinkiaikoihin peilaten ja eurooppalaisistakin keittiöistä lainaillen. Raaka-aineina käytetään pääosin kotimaisen ruoka-aitan antimia: runsaasti lihaa, siipikarjaa, riistaa ja kaloja sekä juustoja, palkokasviksia ja juureksia. Annokset on kuitenkin päivitetty tähän päivään, joten listalta löytyy tietenkin myös aineksia, joita viikinkiaikoina ei vielä tunnettu. Arkisin katettava lounas tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja jopa viikinkipäällikön ruokahaluun vertautuvaan nälkään. Illallisella tarjoillaan à la carte -listalta toinen toistaan herkullisempia annoksia alku-, pää- ja jälkiruuista monen ruokalajin kokonaisuuksiin.
Usein kysytyt kysymykset
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Viikinkiravintola Harald - Helsinki?
Onko ravintolassa Viikinkiravintola Harald - Helsinki pöytiä ulkona?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Viikinkiravintola Harald - Helsinki?
Kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, joka perustuu pohjoismaisen ruokakulttuurin perustaan ja viikinkien perintöön, Helsingin ydinkeskustassa, Citykäytävässä sijaitseva Viikinkiravintola Harald Helsinki tarjoaa tähän täydelliset eväät. Kivuttuasi rappuset Aleksanterinkatu 26:ssa sijaitsevan rakennuksen toiseen kerrokseen, saavut keskustan vilskeestä kuin toiseen maailmaan: skandinaavisen ja eurooppalaisen keittiön herkuista nautitaan taistelukilvin, metsästysaihein, vuonomaisemin ja jyhkein puuelementein sisustetussa tilassa. Ravintola jakautuu suureen ruokasaliin sekä pienempiin tupiin – tilaa on jopa 170 hengen venekunnalle! Näin ollen Viikinkiravintola Harald Helsinki soveltuu erinomaisesti mm. merkkipäivien, perhejuhlien, pikkujoulujen, kokousten ja palaverien pitopaikaksi. Tarjoilut räätälöidään tietysti toiveiden mukaan.
Aasojen alkukivi, Thorin kilpi ja ja Harald Siniparran retki ovat otteita Viikinkiravintola Harald Helsingin ruokalistan annoksista, jotka tarjoavat useamman ruokalajin tai makupalan katsauksen Haraldin keittiön luomuksiin. Niin alku-, pää- että jälkiruuista löydät kokonaisuuksia, joissa pääset maistamaan vaikkapa tervasilakkaa, poronsydäntä, hirvimakkaraa, sahtijuustoa, valkolupiini-tempehiä, kilpiperunaa, ankankoipea, speltti-punajuurileipää, kuusijäätelöä ja vadelma-salmiakkisorbettia. À la carte -listalla kaikilla annoksilla on viikinkihistoriaan perustuva nimensä, jotka avautuvat herkullisten, pohjoismaisen ja skandinaavisen keittiön perustaan pohjaavina makuelämyksinä. Arkisin tarjoiltava lounas on yhdistelmä buffet-pöydän antimia sekä pöytiin tarjoiltuja pääruokia. Tarjolla on salaattia, keittoa, talon tuoretta leipää, sekä päivittäin vaihtuvat kalasta tai lihakunnantuotteista valmistettava annokset.
Viikinkiravintola Harald Helsinki on yksi Suomen kahdeksasta Harald-ravintolasta. Ravintola on helposti saavutettavissa niin Helsingin päärautatieasemalle saapuvilla junilla sekä metrolla kuin kävellen tai Aleksanterinkatua liikennöivillä raitiovaunuillakin.