Viikinkiravintola Harald - Lahti – Tietoja
Tärkeimmät ominaisuudet
Keittiö
Tunnelma
Ateria
Ravintolan palvelut
Syö ulkona. Kerää pisteet.
Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.
Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.
Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.
Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta
Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Viikinkiravintola Harald - Lahti
Viikinkiravintola Harald Lahti vaalii skandinaavisen keittiön ja viikinkiaikojen perinteitä Lahden keskustassa, Vesijärvenkadulla. Monen ruokalajien menukokonaisuuksista sekä yksittäisistä alku-, pää- ja jälkiruoka-annoksista koostuvalta à la carte -listalta löytyy erityisesti lihasta ja kalasta valmistettua ruokaa, kuten herkulliseksi haudutettua karitsanniskaa, mureaa poron ja härän sisäfileetä, ylikypsää kauriinpaistia, paahdettua kuhaa ja suussasulavaa lohipastramia. Myös kasvisruokia, kuten valkolupiini-tempeh-pihvit sekä nyhtöpapu-linssipataa, on tarjolla. Moniin annoksista liittyy jokin viikinkiaikojen merkkihenkilöiden ottamuksista kertovat tarina. Arkiaamupäivisin on tarjolla päivittäin vaihtuva pöytiin tarjoiltava annos, ja hintaan sisältyy myös vihreä salaatti sekä nokipannukahvi tai haudutettu tee. Todelliseen nälkään vastaa kolmen ruokalajin lounasmenukokonaisuus.
Usein kysytyt kysymykset
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Viikinkiravintola Harald - Lahti?
Onko ravintolassa Viikinkiravintola Harald - Lahti pöytiä ulkona?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Viikinkiravintola Harald - Lahti?
Lahden keskustassa, Vesijärvenkadulla sijaitseva Viikinkiravintola Harald Lahti tarjoaa skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden perinteisiä herkkuja tämän päivän keittotaidolla ja aineksilla modernisoituna. Tunnelma puulla, kivellä ja viikinkiaikoja peilaavalla esineistöllä sisustetussa ravintolassa on hämyisä kuten muinaisten merenkulkijoiden majoissa voi kuvitella aikoinaan olleenkin. Pöytä voidaan kattaa koreaksi niin pienille kuin suurillekin venekunnille, ja onnistuupa Haraldissa myös monenlaiset kestit merkkipäivien vietosta ja pikkujouluista yritystilaisuuksiin. Tilat on jaettu etusaliin, viinitupaan sekä pienempiin, omaa rauhaa tarjoaviin tupiin, jotka tarjoavat passelit puitteet esimerkiksi kokouksille ja palavereille. Tarjoilut on valittavissa à la carte -listalta tai ne voidaan räätälöidä koko seurueelle tarjoiltaviksi ryhmämenu-kokonaisuuksiksi ennakkoon sopien. Tiedustele lisää tekemällä varauskysely.
Viikinkiravintola Harald Lahti ammentaa makumaailmansa skandinaavisen ruoka-aitan ja metsien antimista sekä eurooppalaisten keittiöiden erityispiirteistä sesonkeja suosien. Eri tavoin valmistetut liha, siipikarja, riista ja vesistöjemme kalat saavat seuraa herkullisista kasvis- ja palkovihannespainotteisista muhennoksista ja paistoksista sekä annokset kruunaavista kastikkeista. Jälkiruokaosastoa hallitsevat kotimaiset marjat ja jäätelöt, joissa on käytetty mausteina mm. tervaa, lakkaa ja kuusta.