Viikinkiravintola Harald - Turku – Tietoja
Tärkeimmät ominaisuudet
Keittiö
Tunnelma
Ateria
Ravintolan palvelut
Syö ulkona. Kerää pisteet.
Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.
Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.
Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.
Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta
Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Viikinkiravintola Harald - Turku
Viikinkiravintola Harald Turku vaalii skandinaavisen keittiön ja viikinkiaikojen perinteitä Turun keskustassa, Aurakadulla. Kolmen ruokalajien menukokonaisuuksista sekä yksittäisistä alku-, pää- ja jälkiruoka-annoksista koostuvalta à la carte -listalta löytyy erityisesti lihasta ja kalasta valmistettua ruokaa, kuten herkullisista lihoista kerätty Talkoopannu, riistoista koottu Viikinkisoturin miekka, hirvenlihalla täytetty hampurilainen, unohtamatta suussasulavaa suklaakakkua tai tervajäätelöä. Myös kasvisruokaa on tarjolla. Nämä maistuvat herkut huuhtoutuvat alas talon omilla juomilla.
Usein kysytyt kysymykset
Tarjoileeko ravintola Viikinkiravintola Harald - Turku eurooppalainen ruokaa?
Onko ravintolassa Viikinkiravintola Harald - Turku pöytiä ulkona?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Viikinkiravintola Harald - Turku?
Turun keskustassa, Aurakadulla sijaitseva skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden herkkuja tarjoava Viikinkiravintola Harald Turku on yksi Suomen kahdeksasta Harald-viikinkiravintolasta. Harald Turku palvelee niin pieniä kuin suuriakin seurueita jo kahdettakymmenettä vuotta keskeisellä paikalla, Turun kauppatorin välittömässä läheisyydessä. Arkisin Harald Turku tarjoaa kattavaa, pöytiin tarjoiltavaa lounasta, johon sisältyy alku- ja pääruuat sekä vesi, haudutettu tee ja nokipannussa keitetty kahvi. Erikseen voi tilata myös jälkiruuan. Skandinaavisesta ja eurooppalaisista keittiöistä ammentavat maut loihditaan monipuolisesti kotimaisista raaka-aineista ja pientuottajien antimista. Annoksissa maistuvat mm. metsäsienet, sahtijuusto, terva, perinneviljat, kirnuvoi, poro, härkä, siipikarja, saariston erikoisuudet sekä eri kalat niin alku- ja pääruokina kuin kolmen ruokalajin kokonaisuuksina. Kasvisannosten aineksia ovat mm. pavut ja palkovihannekset, juurekset ja kvinoa. Jälkiruokaosastoa hallitsevat kotimaiset marjat sekä Suomen Jäätelön kotimaisen karjan maidosta valmistetut täyteläiset jäätelöt höysteineen.
Ravintolan tunnelma ja sisustus ovat viikinkiteeman mukaisia. Ravintolasalien puisia sieniä koristavat eläinten taljat ja viikinkikilvet, ruoka ja juoma nautitaan hirsipöydissä, käsintehdyistä saviastioista, ja tarjoilijat ovat pukeutuneet teemaa mukaileviin asuihin, ja heillä on kaikilla omat viikinkinimensä. Ruokalistan annokset ovat nimetty historiakatsauksineen muun muassa viikinkikuninkaiden, tärkeiden tapahtumapaikkojen sekä tosien että mytologisten merkkihenkilöiden ja hahmojen mukaan.
Harald Turku on jopa 120 henkilöä vetävän tilansa sekä hyvän keskustasijaintinsa puolesta myös erinomainen paikka ikimuistoisten pitojen järjestämiseen. Ravintola koostuu neljästä eri salista, joista voidaan valita seurueelle sopivin niin kokouksiin, pikkujouluihin, merkkipäiviin tai vaikkapa varpajaisiin toiveiden mukaan räätälöidyin tarjoiluin.