Manhattan Steak House - Esplanadi – Tietoja
Tärkeimmät ominaisuudet
Keittiö
Tunnelma
Ateria
Ravintolan palvelut
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Manhattan Steak House - Esplanadi
Palvelemme normaalisti Take awaynä koko lockdownin ajan ( 8.3-28.3).
Kuten kunnon pihviravintolalta sopiikin odottaa, Helsingin ydinkeskustassa, Eteläesplanadilla sijaitsevassa Manhattan Steak House Esplanadissa kaiken keskiössä ovat pihvit. Monilla ruokalistan sisäfileestä tai ulkofileestä valmistettavilla pihveillä on Amerikan Yhdysvalloista löytyvän paikan nimi. Lisukkeina käytetään mm. maustevoita, hillokkeita, grillattuja kasviksia sekä perunoita moneen tapaan. Royal Steakin, Grillipihvin, Lehtipihvin ja Entrecôten saa valitsemallaan kastikkeella, jotka ovat talon omaa käsialaa. Klassikkojen lisäksi listalla houkuttelevat myös T-luupihvi, BBQ-ribsit sekä Manhattan Burger häränlihasta jauhetulla 200 g:n pihvillä. Manhattan Steak Housessa rehdin pihvin kruunaa edullinen hinta sekä nopea ja ystävällinen palvelu. Pihviannoksien lisäksi saatavilla on alkupaloja ja naposteltavia sekä amerikkalaistyyppisiä jälkiruokia.
Usein kysytyt kysymykset
Tarjoileeko ravintola Manhattan Steak House - Esplanadi pihviravintola ruokaa?
Onko ravintolassa Manhattan Steak House - Esplanadi pysäköintitilaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Manhattan Steak House - Esplanadi?
Helsingin keskustassa liikkuessaan Eteläesplanadilla sijaitsevan Manhattan Steak House Esplanadin saavuttaa helposti jalan tai vaikkapa Mannerheimintietä pitkin liikennöivällä raitiovaunu nro 10:llä, kun jää pois Kolmikulman pysäkillä. Manhattan laajoine pihvivalikoimineen ja liharuokineen on heti kulman takana.
Manhattan Steak House Esplanadilla on vakiintunut kävijäkuntansa, joille maistuvat sekä klassikot kuten ohuenohut lehtipihvi ja rapea wieninleike että muhkea, jopa 500 gramman Texas Steak. Monien amerikkalaisten paikkojen mukaan nimettyjen pihvien lisäksi tarjolla on myös kotoisia liha-annoksia. Listalla on mm. Aurajuustohärkä grillattujen herkkusienien kera sekä poron ulkofileetä riistakastikkeella. Skandinaaviseen keittiöön päin kallellaan on myös Oskarinhärkä, joka Esplanadin Manhattan Steak Housen tapaan valmistetaan härän ulkofileestä ja viimeistellään parsalla, katkaravuilla ja chilimajoneesilla. Kaikki pihviannokset höystetään hyvin lisukkein ja täyteläisin, talon omilla resepteillä valmistetuin kastikkein. À la carte –listalta löytyy myös alkupalasalaatteja, naposteluannoksia, keittoja, liha- ja vegeburgerit, muutama pasta sekä makeita jälkiruokia. Palan painikkeet valitaan kattavalta juomalistalta, jolta löytyy sekä aperitiivit, viinit, oluet, siiderit, cocktailit, kahvit ja avecit. Arkisin ja lauantaisin tarjoiltava lounas on tiivistetty valikoima Manhattan Steak Housen pihvejä, leikkeitä, salaatteja ja päivittäin vaihtuvia muita ruoka-annoksia.
Esplanadin ravintola on osa laajempaa Manhattan Steak House –konseptia. Ensimmäiset Manhattan Steak Houset perustettiin 1980-luvulla Helsingin keskutan kauppakeskus Forumiin sekä Tampereen Koskikeskukseen. Myöhemmin myös Helsingin Eteläesplanadi sekä Lahti saivat omat Manhattan-ravintolansa. Konseptiin on alusta asti kuulunut herkullisten klassikkopihvien ja -leikkeiden lisäksi edulliset hinnat sekä nopea ja ystävällinen palvelu.